Game News Video Gaming

Το Summer Games Done Quick πραγματοποίησε ένα τουρνουά για έναν από τους πιο περίεργους τίτλους παιχνιδιών μάχης του είδους. Ωστόσο, θα μπορούσαμε κάποια στιγμή να κάνουμε έναν διαγωνισμό speedrunning και με κυνόδοντες;

Με τις εκδηλώσεις τους, το Games Done Quick παρουσίασε την κοινότητα του speedrunning για σχεδόν 15 χρόνια και συγκέντρωσε πάνω από 50 εκατομμύρια δολάρια για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Το Summer Games Done Quick 2024 ολοκληρώθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο και διεξήγαγε ένα τουρνουά σε ροή για πρώτη φορά μετά από σχεδόν μια δεκαετία με μία από τις πιο περίεργες επιλογές που μπορεί κανείς να φανταστεί, παρά το γεγονός ότι τα παιχνίδια μάχης δεν είναι συνήθως ένα από τα πιο δημοφιλή είδη που εμφανίζονται στο main εκδηλώσεις.

Το Evil Zone, από το αρχικό PlayStation, επιλέχθηκε ως το παιχνίδι για να εκπροσωπήσει μαχητές. Το Evil Zone φαίνεται να ήταν ένα κανονικό GDQ για τους παρευρισκόμενους, παρά το γεγονός ότι ο τίτλος 3D από την Yuke’s – την ίδια εταιρεία που παρήγαγε όλα αυτά τα παιχνίδια WWE μέχρι το 2018 – δεν είναι ένα πολύ συνηθισμένο ή δημοφιλές δευτερεύον event σε πραγματικά τουρνουά FGC.

Τα τουρνουά Evil Zone αποτελούν μέρος των συμβάσεων speedrunning από το 2015 περίπου, αλλά αυτή λέγεται ότι είναι η τελευταία φορά που τα έβαλαν στο main stream. Μεταξύ του CavemanDCJ και του Cane, το μπλοκ εκπομπής τους περιλάμβανε τους τέσσερις κορυφαίους παλαιστές του τουρνουά καθώς και μερικούς έμπειρους βετεράνους.

Το γεγονός ότι οι Tainam0 και Alymra έφτασαν στους τελικούς παρόλο που φέρεται ότι δεν είχαν παίξει ποτέ στο παρελθόν είναι πιο ενδιαφέρον, αλλά οι σχολιαστές εξηγούν πώς αυτό είναι πιο πιθανό από ό,τι με άλλους μαχητές. Οι αγώνες μπορούν να κριθούν με σκληρές αναγνώσεις, μετρητές, χωροταξικές ρυθμίσεις, γνωρίζοντας τι θέλει να κάνει ο αντίπαλος και «πολλές βολές» στο Evil Zone, ένα πιο απλό παιχνίδι μάχης με δύο κουμπιά.

Οι νεοφερμένοι ξεκινούν το παιχνίδι με τους Kakurine και Ihadurca, δύο από τους πιο διεφθαρμένους χαρακτήρες του παιχνιδιού, και τα πράγματα γρήγορα ξεφεύγουν από τον έλεγχο.


Παρόλο που υπάρχουν μόνο δύο κουμπιά επίθεσης, η απόσταση μεταξύ των χαρακτήρων καθορίζει ποιες κινήσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν, δίνοντας στο παιχνίδι περισσότερο βάθος.


Παρόλο που μπορούν τεχνικά να γίνουν σε αυτό που ισχυρίζονται ότι είναι πιθανότατα ένα παράθυρο δύο πλαισίων, που περιλαμβάνει ουσιαστικά λήψεις πλήρους οθόνης.
Είστε σε μια τρελή βόλτα αν δεν έχετε ξαναδεί το Evil Zone σε υψηλότερο επίπεδο ανταγωνιστικού παιχνιδιού.


Ο Limy πέρασε από την καμπάνια του Nickelodeon All-Star Brawl 2 κατά τη διάρκεια του φετινού SGDQ, εκτός από αυτό το παιχνίδι μάχης.


Ωστόσο, το Peanut Butter the Dog μπορεί να είχε αναλάβει ολόκληρη την παράσταση τρέχοντας τον Ken Griffey Jr. Presents MLB και ολοκληρώνοντας την εργασία σε λιγότερο χρόνο από τον αναμενόμενο.

Το SGDQ 2024 μπόρεσε να συγκεντρώσει ένα εκπληκτικό ποσό 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα μετά το τέλος της εκδήλωσης. Μπορείτε να δείτε τον πλήρη τελικό του Insidious Zone στα Summer Games Done Speedy από κάτω.

administrator
Ο Ιάσων έχει Δίπλωμα - Πιστοποίηση Δημοσίου ΙΕΚ Πληροφορικής, είναι web designer και ο δημιουργός του techgame.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *