Console Games Video Gaming Xbox

Το Xbox θα αποκαλύψει τη φορητή κονσόλα επόμενης γενιάς αυτό το Σαββατοκύριακο (φήμη)

Με το Xbox Games Showcase που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή, φήμες υποδηλώνουν ότι θα περιλαμβάνει ένα νέο παιχνίδι πρώτου πάρτι.

Η Microsoft πρόκειται να ρίξει την βόμβα της με έναν ιδιαίτερα σημαντικό First-Party τίτλο καθώς και να αποκαλύψει μέσω teaser φορητή κονσόλα Xbox στο Xbox Games Showcase (το οποίο θα δούμε και θα σχολιάσουμε LIVE στις 09/06 και από ώρα 20:00 εδώ), σύμφωνα με την τελευταία φήμη.

Σύμφωνα λοιπόν με τον insider και δημιουργό περιεχομένου eXtas1s, ο οποίος στο παρελθόν διέρρευσε για gameplay από το Overdose της Kojima Productions, την ανακοίνωση του Lords Of The Fallen στο Gamepass και την ημερομηνία κυκλοφορίας του Senua’s Saga: Hellblade 2 αναφέρει ότι μεταξύ άλλων το επόμενο Flight Simulator, Avowed, Diablo DLC, Starfield DLC, Towerborne, θα εμφανιστούν στην εκδήλωση αλλά και μια μεγάλη αποκάλυψη παιχνιδιού που θα γίνει είτε κατά τη διάρκεια είτε αμέσως μετά την παρουσίαση. Είπε επίσης ότι ξέρει ποιο παιχνίδι είναι, αλλά επέλεξε να μην το αποκαλύψει και να μην καταστρέψει την έκπληξη.

Παρόλο που κανονικά πρέπει να αντιμετωπίζετε με λίγο αλάτι τις φήμες για νέα παιχνίδια και υλικό, η Microsoft δεν θα μπορούσε να είναι πιο κραυγαλέα σχετικά με τις προθέσεις της να φτιάξει μια κονσόλα χειρός – δεδομένου του πόσο συχνά το αφεντικό του Xbox Phil Spencer έχει μιλήσει για αυτό και την αγάπη του για τον υπολογιστή. -συστήματα όπως το Steam Deck.

Ο Spencer επαινεί το Steam Deck τουλάχιστον από το 2021 και η Microsoft επιβεβαίωσε επίσημα ότι εργάζεται σε υλικό επόμενης γενιάς, με φήμες ότι μια νέα φορητή συσκευή ήδη δοκιμάζεται.

Ορισμένες φήμες υποδηλώνουν ότι θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ήδη από το 2026, γεγονός που εγείρει το ερώτημα πότε θα το αποκαλύψει η Microsoft. Τώρα προτείνεται ότι ένα «teaser» θα συμβεί κατά τη διάρκεια του Xbox Games Showcase την Κυριακή – αν και τι ακριβώς θα συνεπάγεται αυτό δεν είναι ξεκάθαρο.

Όταν αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το Xbox Series X ήταν μέσω ενός σύντομου βίντεο που έδειχνε πώς ήταν η κονσόλα και στη συνέχεια μερικά δευτερόλεπτα πλάνα από το Senua’s Saga: Hellblade 2 (το οποίο ο προγραμματιστής Ninja Theory αργότερα παραδέχτηκε ότι ήταν το μόνο που υπήρχε στο παιχνίδι εκείνη την εποχή ).

Το αν θα δείτε τόσα πολλά στη βιτρίνα αυτής της εβδομάδας είναι δύσκολο να πει κανείς, καθώς αν αναφέρεται, μπορεί να είναι μόνο παροδικά.

Η πρόταση ότι θα προβληθεί προέρχεται από το leaker eXtas1s, του οποίου τα βίντεο είναι στα ισπανικά και έτσι έχουν αγνοηθεί από πολλούς μέχρι τώρα. Ωστόσο, προηγουμένως διέρρευσε πλάνα από το παιχνίδι OD του Hideo Kojma, καθώς και την ημερομηνία κυκλοφορίας του Hellblade 2 – επομένως έχει σαφώς κάποιες επαφές με τον κλάδο.

Η άλλη πρόβλεψή του για την εκδήλωση είναι ότι ένα πρώτο παιχνίδι Xbox θα κυκλοφορήσει τη νύχτα, δηλαδή θα κυκλοφορήσει αμέσως μόλις ανακοινωθεί.

Αν και ισχυρίζεται ότι ξέρει τι είναι το παιχνίδι, το eXtas1s αρνήθηκε να το ονομάσει, πιθανώς για να προστατεύσει τις πηγές του. Ο πιο πιθανός υποψήφιος είναι το indie παιχνίδι Towerborne, από τους κατασκευαστές του The Banner Saga.

Ωστόσο, τεχνικά θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε, συμπεριλαμβανομένου του Avowed ή του Microsoft Flight Simulator 2024, αν και λαμβάνοντας υπόψη την κακή απόδοση του Hi-Fi Rush, που οδήγησε στο κλείσιμο του στούντιο, μπορεί να νομίζατε ότι η Microsoft είχε μάθει ότι τα shadow drops συχνά δεν κάνουν λειτουργούν πολύ καλά για να τονώσουν το ενδιαφέρον.

Θα μάθουμε με βεβαιότητα εάν αυτές οι φήμες είναι αληθινές την Κυριακή 9 Ιουνίου, από τις 6 μ.μ. BST. Προηγούμενες φήμες είχαν προτείνει ότι η εστίαση υλικού της Microsoft για την έκθεση θα ήταν μια λευκή, μόνο ψηφιακή έκδοση του Xbox Series X, αλλά δεν υπάρχει απαραίτητα λόγος που δεν θα μπορούσαν να εμφανίσουν και τα δύο.

administrator
Ο Ιάσων έχει Δίπλωμα - Πιστοποίηση Δημοσίου ΙΕΚ Πληροφορικής, είναι web designer και ο δημιουργός του techgame.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *